inledning

welkom

 

biografie

 

werk

 

tentoonstelling

 

verkoop schilderijen

landschappen

stadsgezichten

dorpsgezichten

 

contact

Op woensdag 21 mei 2014 is er in het  Mondriaanhuis een  speciale verkoopavond. Op deze avond wordt een select aantal schilderijen van Agatha Zethraeus verkocht. De werken, allen olieverf op doek, zijn recent schoongemaakt en op spieraam geplaatst.

 

Het zijn charmante Zweedse landschappen, boerderijen en bosschages maar ook Amsterdamse stadsgezichten en een enkel bloemstilleven.

 

Indien u een werk aankoopt, vragen wij u uw werk ingelijst aan ons uit te lenen voor de duur van de tentoonstelling. De winst op de verkoop komt geheel ten goede aan de tentoonstelling. Zo wordt u eigenaar van een mooi schilderij van Agatha Zethraeus, leerlinge, model en vriendin van Piet Mondriaan en helpt u ons de tentoonstelling mogelijk te maken.

 

We zien u graag op woensdag 21 mei. Om 19.30 uur gaan de deuren open en staat er een glas prosecco voor u klaar. We starten om 20.00 uur met een flitslezing. U heeft ruimschoots de gelegenheid het werk te bekijken, vragen te stellen en uw eventuele keuze aan ons kenbaar te maken. De avond eindigt rond 22.00 uur.

 

De beschikbare werken kunt u hier bekijken:

 

        landschappen              stadsgezichten                        dorpsgezichten

 

 

 

 

 

 

landschappen
stadsgezichten
dorpsgezichten